fb
Szállítás futárszolgálattal - Ingyenes szállítás 5 000 Ft felett
Ingyenes csomagpont 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

A körömerősítés legfontosabb kérdései

KINEK? MIKOR? MIÉRT? HOGYAN? Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az ápoltság nagyon fontos. Ahogy minden este tusolunk, fogat mosunk, reggelente tiszta ruhát veszünk, pontosan ugyanúgy kellene beépülnie a folyamatos körömerősítésnek is az életünkbe. Hiszen felvehetünk bármilyen magassarkút vagy csinos ruhát, ha mellé lerágott, töredezett, kevésbé igényes körmeink vannak. Már nem ugyanazt a hatást fogjuk elérni, mintha szépen ápolt, gondozott manikűrt viselnénk.

 

Nem kell nagy dologra gondolni, rögtön időpontot foglalni egy műköröm elkészítéséhez, hiszen nem csak attól lehet egészséges és erős a körmünk. Sőt! Megemlíthetjük a férfiakat, akiknek ugyanolyan fontos az ápolt és igényes megjelenés. Számukra az otthoni körömerősítés az, ami lehetővé teszi, hogy tényleg mindig megfelelő megjelenést tudjanak biztosítani.

 

Kinek lehet fontos a körömerősítés?

 

Ha röviden szeretnénk összefoglalni: mindenkinek. Rengetegféle ember, munkakör, feladat van, így szintén nagyon sokféle igény merülhet fel a körömdivattal kapcsolatban is. Abban azonban mindenki egy állásponton lehet, hogy fontos, hogy erős, egészséges körmeink legyenek. Hiszen, ha nem viselünk műkörmöt, akkor is előnyös, ha igényes a megjelenésünk. Ha pedig hordunk, akkor sem mindegy, hogy milyen „alapanyagból” kell dolgoznia a körmösünknek.

 

Mikor is kellene belevágnunk a körömerősítésbe?

 

Most azonnal! Mivel napi szinten használatban vannak a körmeink, így minden alkalmat meg kell ragadni, hogy megerősíthessük. Ezt nem csak különböző készítményekkel, de a hétköznapi odafigyeléssel is megtehetjük. Így például figyeljünk arra, hogy ne áztassuk feleslegesen a kezeinket, körmeinket, inkább a mosogatáshoz, takarításhoz is húzzunk kesztyűt, mert a felázott köröm sokkal könnyebben fog letörni, beszakadni, megsérülni.

 

 

Miért is fontos, hogy egészséges, erős körmeink legyenek?

 

Azon kívül, hogy esztétikus, ha valakinek ápolt és rendezett a megjelenése, ha nem vigyázunk a körmeinkre, könnyedén kellemetlenséget is okozhatnak. Nem megfelelő ápolás mellett könnyedén beszakadhat, ami vérzést válthat ki, vagy éppen benőhet, ami szintén komoly fájdalmakat, gyulladásokat tud okozni.

 

Ha azt szeretnéd, hogy ne csak a körmeid legyenek megfelelő minőségűek, de a bőröd is, és szereted a magas minőséget, akkor a Cuccio testvajakat ajánljuk neked! A bennük megtalálható antioxidánsoknak, vitaminoknak köszönhetően fokozottan vigyázhatunk a bőrünk rugalmasságára, ápolja, óvja és helyreállítja a környezeti hatások okozta problémákat.

 

 

Hogyan is tudunk megfelelő mértékben vigyázni a körmeinkre?

 

Nézzünk néhány gyakorlati tanácsot, amivel elkerülhető a köröm elvékonyodása, sérülése vagy éppen visszaerősíthető a már igénybe vett köröm.

 

Ne áztasd, hogy elkerüld az elvékonyodást és a sérüléseket!

Táplálkozz egészségesen,
hogy minden olyan szükséges vitamin és tápanyag a szervezetedbe juthasson, ami az erősítésért felelős! (pl. E-vitamin)

Ne használd eszköznek!
A körmöd nem arra való, hogy kinyisd az üdítő nyitófülét vagy, hogy lekapard vele a tepsibe ragadt ételmaradékot!

Fürdés, zuhanyzás után vágd a körmeid!
Ekkora ugyanis kellően felpuhul és sokkal könnyebben formázható.

Figyelj a formára!
Ha sokáig ép és egészséges manikűrt szeretnél, a visszafogott, rövid, kissé négyszögletesre reszelt fazon a legjobb választás.
 
A vízben való áztatás után figyeljünk a megfelelő szárításra!

 

Használj erősítő készítményeket!  Már rengeteg termék kapható a piacon.

 

 

 

Ha kellőképpen odafigyelsz, akkor már az első pár napban is érezheted a hatást, habár akkor még csak az önbizalmadban! Amennyiben azonban folytatod és kitartó vagy, pár hét elteltével látványos és tényleg komoly erősödésen mehetnek keresztül a körmeid.

 

Ha érdekelnek még hasonló bejegyzések, akkor érdemes lehet szétnézned a blogjaink[1] között, ha pedig inkább manikűr termékeinkre [2] vagy kíváncsi, akkor a webshopot tudjuk neked javasolni!

 

 

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false