fb
Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

Minden, amit a férfi manikűrről tudni érdemes

Te is sokszor láttad már a különböző kozmetikák oldalán kiírva, hogy „férfi manikűr”? Téged is foglalkoztatott, hogy vajon miben lehet más, mint a klasszikus manikűr? Most elmondjuk!

Hogyan készíthetünk matt körömöket?

Az elmúlt pár évben kifejezetten kedvelt és divatos választás a vendégek körében a matt hatású manikűr. Sokan meg is lepődnek néha, hogy mennyire egyszerűen, gyorsan kivitelezhető ez a fajtája a színezésnek. De lássuk csak, milyen lehetőségeink vannak a matt körmök elkészítésére!

A Hollywood-i sztárok körömtrendjei

Sokan merítünk ötletet vagy követjük nyomon, hogy kedvenc Hollywood-i sztárunk milyen új divatnak hódol vagy éppen, hogyan öltözködik, ápolja a haját, viseli a körmeit. Vannak, akik a természetességben hisznek, olyanok is, akik a minimál dizájnban, de akadnak olyan személyek is, akik szeretik a feltűnést és az extravaganciát. De lássuk csak, milyen körömtrendek voltak a legkedveltebbek az elmúlt években a vörös szőnyeges hírességeink között!

Körömminták negative space technikával

Ha olyan körömfestési technikára vágysz, ami kevés törődést igényel, könnyű elkészíteni, mégis nagyon divatos, akkor ne keress tovább: a negative space technikát neked találták ki! Ez az egyszerű de nagyszerű technika jóválasztás lehet mindazok számára, akik a letisztult manikűr hívei, ugyanakkor nem rendelkeznek nagy tapasztalattal a körömfestés terén.

Így készül a babyboomer köröm!

A babyboomer az utóbbi pár év egyik legnépszerűbb körömfestési módja. A technika a klasszikus franciaköröm és az ombre körömfestés ötvözete, egy elegáns, nagyon letisztult, lágy színátmenet a halvány rózsaszín és a fehér szín között.