fb
Szállítás futárszolgálattal - Ingyenes szállítás 5 000 Ft felett
Ingyenes csomagpont 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

Nyári trendek

Elérkezett az évszakhoz illő idő! Ugyanakkor nem csak az időjárás változásának örülhetünk, hanem annak is, hogy végre legvadabb színeinket is elővehetjük, leginkább a gél lakkok terén, ugyanis ott úgy tűnik, hogy bátrabban kísérletezgetünk. Évszakról évszakra változnak trendek, jönnek, mennek az egyes irányzatok. Az idei nyáron egészen biztosan mindenki találhat olyan körömdizájnt magának, ami nem csak, hogy szép, de trendi is. Ennek pedig azaz oka, hogy most divatosak a nagyon visszafogott francia manikűrök és ezzel szemben nagyon népszerűek a színes, mintás körmök is! Nézzük csak milyen körmök hódítanak az idén!

 

 

Szolid, fehér franciamanikűr


A hagyományos formákat, mintákat, színeket kedvelőknek szerencséjük van az idén. Az elmúlt években kicsit hátrébb szorult, de most újra az egyik legkedveltebb festési technika ez lesz. De mit is kell róla tudni? A rövid körmöket, vékonyan, a széleknél egészen magasra meghúzott fehér vég jellemzi, mely egy nagyon természetes, már-már átlátszó fedést kap. Tökéletes választás lehet azoknak, akiknek fontos az elegáns, ápolt megjelenés és nem szeretnének egy hivalkodó festést viselni.

 

 

Újragondolt franciamanikűr


A klasszikus franciamanikűrrel ellentétben az idei nyáron is hódítanak a színesebb, cukorkákra emlékeztető színek is. Legyen szó barackról, pinkről, színesebb vagy pasztelesebb árnyalatokról. A cél, hogy a fehér vég helyett használjunk valami különleges, színes kiemelést. Itt az ideje, hogy bátran kipróbáljunk olyan színeket is, amiket eddig a teli köröm esetében esetleg nem mertünk választani!

 



Különleges francia véggel


Az idei nyár harmadik francia-változata ez a különleges, áttetsző festéstechnika. Ezzel egy vagány, ugyanakkor mégsem hivalkodó végeredményt kaphatunk, ami akár egy irodai környezetben is megállja a helyét.

 




Ha megtetszettek a fentebb olvasható és látható minták, akkor nézz szét a webshopunk színes gél lakkjai és zseléi között! Annyit elárulhatunk előre, hogy a színpaletta összes színe közül bátran válogathatsz, mert a blogunk következő szakaszában jönnek azok a köröm trendek, amikhez az igazán színes zselék vagy lakkok is előkerülhetnek!


A szivárvány színeit használva


Ha valami különlegesre, figyelemfelkeltőre vágyunk, akkor bátran válogathatunk a színek között. Különösen azoknak kedvez ez a trend, akik nehezen döntenek a színek között. Itt ugyanis nem kell dönteni. Ahány körmünk van, annyiféle színűre festhetjük! Még egy érv ezen festés mellett, hogy rengetegféle ruhához tökéletes fog passzolni!

 




Extrém vadállatminták


Egy ideje már az állatminták is újra hódítanak. És mi az, amivel tényleg a legnagyobb divatdiktátornak érezhetjük magunkat? Ha ezt a neon színekkel kombináljuk! Nem baj, hogy sokan azt mondják „nem passzol” a kék és a citromsárga vagy a lila és a zöld. Ez most az az időszak, amikor bármelyik színt kombinálhatjuk bármelyik színnel vagy mintával!

 




Geometriai alakzatok a körmökön is


Nem csak a lakberendezésben vagy a festészetben közkedveltek a különböző geometriai alakzatok, hanem a műköröm díszítésben, körömfestésben is! De, hogyan is érhetjük el, hogy a nagy divatházaknak megfelelő körmeink legyenek? Vegyük elő a színpalettát, rajzoljunk egy kis kört, négyzetet, vonalakat, pontokat és már kész is a tökéletesen trendi és különleges köröm!

 




Az idei nyár tehát nem csak azoknak kedvez, akik a színes, feltűnő körmöket kedvelik, hanem azoknak is, akik a visszafogottabb, elegánsabb vonalat képviselik. Kísérletezz nyugodtan, nyerj inspirációt, alkoss valami szépet!


Ha pedig fel szeretnél készülni a következő hónapokra, nézz szét a webshopunkban a színes gél lakkok között és keresd meg azokat az árnyalatokat, amik még hiányoznak a palettádról! Ha pedig fejlődni szeretnél, olvasd a folyamatosan frissülő blogjainkat, hiszen időről időre jelentkezünk az újdonságokkal!