Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 14 500 Ft felett
Többféle fizetési mód

A Hollywood-i sztárok körömtrendjei

Sokan merítünk ötletet vagy követjük nyomon, hogy kedvenc Hollywood-i sztárunk milyen új divatnak hódol vagy éppen, hogyan öltözködik, ápolja a haját, viseli a körmeit. Vannak, akik a természetességben hisznek, olyanok is, akik a minimál dizájnban, de akadnak olyan személyek is, akik szeretik a feltűnést és az extravaganciát. De lássuk csak, milyen körömtrendek voltak a legkedveltebbek az elmúlt években a vörös szőnyeges hírességeink között!

Jennifer Lopez
Szakmájából kiindulva, számára kifejezetten fontos a megjelenés. A 2021-ben az 52. évét töltő színész-, és énekesnő bomba formában van és ehhez pedig bomba körmök dukálnak! JLo szereti variálni a körmeit és nem riad vissza az extravagáns formáktól, színektől, kiegészítőktől sem, hogy ragyoghasson egy eseményen vagy rendezvényen! Bátran variálja is ezeket, hogy egy tényleg ütős és különleges végeredményt kaphasson.

 



Kylie Jenner
Kylie is, Jenniferhez hasonlóan, él-hal a változatosságért, hogy újabb és újabb színeket, formákat, festéstechnikákat próbálhasson ki. Így kerülhetett sor arra is, hogy egy „negative space” technikával készült körmöt viseljen. Ha szeretnétek egy kicsit többet is megtudni erről a típusú manikűrről, feltétlen olvassátok el a hozzá tartozó blogbejegyzésünket! Kylie is azon bevállalós személyek közé tartozik, akik szeretik az újdonságokat és bátran kísérletezgetnek.

 



Selena Gomez
Selena Gomez is imádja a színeket, kedve az egyszerű, hétköznapi viselettől az élénk, vibráló árnyalatokig. A gyönyörű, napbarnított bőréhez pedig ezen utóbbi csoport képviselői tökéletesen passzolnak is. Nem kell különleges festéstechnikát vagy extra hosszúságot választani ahhoz, hogy kicsit vagányabb körmünk lehessen. Ez a festéstípus ugyanakkor azoknak is tökéletesen passzolhat, akik élvezni szeretnék a nyári élénk színeket és nem vágynak különösebb figyelemre. Egyszerű, de nagyszerű választás a nyári hónapokra!
Ha te is szívesen választanád a Selena által is alkalmazott gyönyörű árnyalatot, akkor most többféle kialakításban is megtalálod géllakkjaink között!


Neon árnyalat: Neon N023-as szín
Natural shine változat: Matt 1000
Csillámos neon variáció: Shimmer Neon 03


Emma Watson
A Harry Potter szériából megismert és világhírnévre szert tevő színésznő a legtöbb mindenben a természetesség híve. Így van ez a körömápolásban is. Az esetek nagy többségében általában nem visel semmiféle színt a körmein, hanem a maga természetességében hagyja őket pompázni. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy erős és egészséges körmei és szépen ápolt és puha legyen mind a kézfeje, mind a körmöket körülölelő körömágy és az ujjak.
Ha te is pihe-puha és hidratált bőrt szeretnél, akkor a Cuccio nagyszerű testvaját neked találták ki! Nem csak kézfejre, de bármilyen, kiszáradt vagy vízhiányos területre is tökéletes választás!

 


Blake Lively
A Gossip Girl befejezése óta eltelt már jó pár év, mi pedig annál több vörösszőnyeges eseményen láthattuk már Blake Lively-t. Alapvetően elmondható a körömstílusára, hogy az egyszerűbb, letisztultabb, kevésbé kihívó festéseket szereti. Ahogy itt is látszik, egy kis csavar van ugyan a festéstechnikában, de mégis alapvetően a letisztult, natúr vonalat képviseli.

 




Neked ki a kedvenc sztárod a vörös szőnyegről, akitől szívesen inspirálódsz is, ha köröm trendekről van szó? Ne feledd, nem elég a szép manikűr, ahhoz, hogy jól mutasson, ápolt, igényes megjelenés és puha, hidratált kezek szükségesek!