fb
Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

2020-07-22

Egy praktikus kiegészítő újra

 

Könnyítsd a munkád! Használj bőrvédőt!

 

 

Újra kapható a Nail Skin Protector!


Mi ez az anyag? Még nem próbáltad?
Pedig nagy segítségedre lehet, mondjuk egy szivacsecset segítségével megalkotott ombre díszítésnél vagy nyomdázásnál is.

Folyékony, könnyen eltávolítható bőrvédő anyag, mellyel megkönnyítheted a mindennapi szalonmunkát. Megelőzi, hogy ombre köröm készítése közben, nyomdásnál, egyéb díszítési technikáknál az anyag az ujjakra vagy a kutikulára kerüljön, így védve a bőrt.

Használata: Az ecsettel kend fel a díszíteni kívánt körömlemez köré, és várd meg amíg megszárad. A száradási idő függ attól milyen vastagon kented. Ez körülbelül 1 perc. Miután elkészültél a díszítéssel egyszerűen távolítsd el, húzd le a bőr felületéről.

 

 

 

Nyomdázáshoz és szivacsos ombre technikához a Carving és a Stamping zselékből választhatsz. Sűrű dekorzselék, melyek csak a lámpában kötnek meg fixálásmentesen. Kiválóan pigmentáltak, így tökéletes választás a két említett technikához is.

 

A szivacsecset segítségével a lehető legegyszerűbb az ombre körmök elkészítése, akár zselével, géllakkal, vagy pigmentporral egyaránt. A szivacsfejek elhasználódás után cserélhetőek. A nyomdafej apróbb minták felvételére és azok precízebb felhelyezésére szolgál, valamint matricák felragasztásában is a segítségünkre lehet.