fb
Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

2020-08-18

Új színek a láthatáron!

Színes GelLack, Highlight Magnet és Rubber Base

Már megszokhattuk, hogy gyakran előállunk valami újdonsággal! Most egy kicsit felpezsdítjük a palettákat, mert igazán fiatalos és életteli árnyalatokat hoztunk Szerencsére ezt a jó szokásukat megtartjuk és a héten 18 új GelLack-ot mutatunk be. Vedd őket szemügyre!


Szerinted melyik lesz a vendégek kedvence?

Ilyen még nem volt!

A Highlight Magnet gél lakkok, nem csupán egyszerű mágneses színek, hanem különleges üveghatású árnyalatok varázslatos ezüst mágneses fénnyel. Érdemes ezt a kis rafinériát belevinni a hétköznapi körmökbe is!

Ha a különleges fényjátékoknál maradunk, akkor a Magnet Univerzal GelLack is egy kötelező elem lesz a műkörmös készletnek, hiszen ezzel a gél lakkal is megbolondíthatjuk a legegyszerűbb árnylatokat is!

 

Ide már csak egy fedő kell!

Új termékcsalád a láthatáron!

Pasztell kék és rózsaszín könnyen kezelhető nagyon rugalmas 2 az 1-ben szín és alapozó gél lakk. Kiváló tapadása miatt külön gél lakk base-t már nem kell használni.


A színezett alapozó jó lehetőség a gyors, akár otthoni köröm gél lakkozáshoz is!

ÚJ Spider zselék!

Ennek a zselének köszönhetően gyorsan és egyszerűen díszíthetjük a körmök felületét egyenes, szálas, valamint drótszerű vonalakkal és mostantól van ami a sötètben is világít!

MEGÚJULT!

Új forma, könnyebb felhelyezés, precízebb munka! Ha eddig még nem ismerted, akkor lássuk mit tudnak ezek a tipek!

Acryl Pro Gel-hez kifejlesztett építő tip sablon. Használatával percek alatt építhető műköröm alap. Könnyített, rugalmas műanyagból készült, a belső felülete teljesen sima és az oldalán két kapaszkodó segíti a tip eltávolítását. Egy tip, akár több alkalommal is használható.


"Fordított" tip használat: A tip homorú (belső) felületét sablonként használjuk, majd a köttetés végén a tip-et eltávolítjuk a műkörömről.