fb
Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

2020-10-07

Őszi megújulás

A kialakult helyzetre való tekintettel és az internet adta lehetőségekkel, idén rendhagyó módon - Élő bejelentkezésekkel - osztjuk meg Veletek újdonságainkat . Kényelmesen hátradőlve leshetitek el az új anyagok technikáit, majd a videókat visszanézve, a már beszerzett termékekkel próbára is tehetitek a megszerzett tudást, és jöhetnek a szalondíszítések.

2020.10.13. Kedden 19:00-tól a legközelebbi bejelentkezésünk alkalmával Kósa - Mezei Edina mester körmösünk mutat be párat az új termékekből és adja át tudását egy online interaktív show keretein belül. Nem csak az anyaghasználathoz szükséges mozdulatokkal, hanem az élőben feltett kérdésekkel is átfogóbb képet kaphattok egyes díszítéseket illetően.

Szeptemberi tudáseső…

Az előző hetekben már végig kísérhettetek pár élő adást, melyek a nagy sikerre való tekintettel újra megtekinthetőek az alábbi linkeken, majd feltöltésre kerülnek YouTube csatornánkra is, valamint megtaláljátok az anyaglistát, a könnyebb eligazodás végett:

Következő hírlevelünkben Dudás – Tara Enikő és Kósa – Mezei Edina csodálatos bemutatóihoz mellékeljük a Linkeket melyet visszanézhettek és pontos leírást kaphattok a felhasznált anyagok teljes palettájáról.