fb
Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 5 000 Ft felett
Többféle fizetési mód

2020-11-24

Megérkezett! A Black Beauty Days!

 

Akár 80% kedvezmény!

Elérkezett az idő, hogy a kedvenc márkádból jól bevásárolj! Sok ezer termék, több ezer díszítő, rengeteg kellék és óriási színvválaszték.


 


Nézz szét alaposan, mert sok-sok termék hatalmas kedvezménnyel kapható!


 

A Black Beauty Days 2020. november 26-án 16:00-kor indul! Azért legyél résen és legyél gyors, mert az akciós készleteink erejéig tart, de legkésőbb 2020. november 29. 23:59-ig.


 

Fontos tudnod!


 

Bizonyos termékek mennyiségi korlát alá eshetnek, melyekből maximum mennyiség rendelhető.

A rendelések száma a jelenlegi akció miatt nagyon meg fog növekedni, ezért a csomagokat december 3-ától kezdjük el - a rendelések beérkezési sorrendjében - kiküldeni. Előre is köszönjük a türelmedet!

Tipp! Rendelésed állapotáról legegyszerűbben az oldalon bejelentkezés után a "saját adataim" -> rendeléseim menüpontban tudsz informálódni.

ÚJDONSÁG

Ráadásként még 6 csodás új GelLackszínnel is találkozhatsz a kínálatunkban!

ONLINE NAIL SHOW

Már értesülhettél róla, hogy a korábbról ismert Road Show eseményünket a jelenlegi helyzet miatt online fogjuk megtartani  így kényelmesen, otthonról követhetsz bennünket és a bemutatott ötleteinket akár már rögtön ki is próbálhatod.

A bemutató 2020. november 29-én 13:00-kor lesz először elérhető és érdemes lesz akkor velünk is tartanod, hiszen egy kis interaktív játék keretein belül még kedvezményekre is jogosult lehetsz!

TARTS VELÜNK!

A bemutatóról hírlevélben és a közösségi oldalainkon keresztül fogunk további információkat közzétenni.