Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 14 500 Ft felett
Többféle fizetési mód

Hitek-tévhitek a műkörömépítésben

Mint minden szakterület, a műkörömépítés is folyamatosan fejlődik, alakul, újabb és újabb technikák jönnek létre, régiek pedig válnak elavulttá. Ennek és a nem megfelelően képzett körömépítőknek köszönhetően ezen területen belül is vannak különböző hitek és tévhitek, amikkel teljesen tévútra viszik a gyanútlan és avatatlan személyeket. De lássuk csak, mik a leggyakoribb tévhitek a műkörömépítésben!

Az őszi-téli kézápolás aranyszabályai

Kétségtelenül elérkezett a hűvös időszak, a hulló falevelek, az illatok, a kevesebb napsütés… Ilyenkor jó bekuckózni egy pokrócba burkolva a fotelba, teát vagy forrócsokit iszogatni esetleg az ablakból nézni az üvegen kopogó esőt. Na, a bőrünk már nem ennyire lelkes az időjárás változástól és a megváltozott körülményekről, mint mi. Ez a szervünk ugyanis nehezen viseli a hőmérséklet hidegre fordulását, a szelet, az őt érő esőt vagy éppen a napközbeni hatalmas hőmérséklet különbségeket. De mit is tehetünk, hogy ebben az időszakban is puha és bársonyos bőrrel és igényes manikűrrel rendelkezzünk? Erre adunk most nektek választ!

Kedvenc vendégtípusaink

Minden szakma vendég-, és/vagy vásárlókörében felfedezhetők bizonyos embertípusok. Nincs ez másként a műkörmös szakmán belül sem. Műkörömépítők órákat tudnának beszélgetni egymás között arról, hogy melyik a kedvenc vagy éppen a legkevésbé szeretett vendégtípusuk, mi az, amivel ki lehet kergetni őket a világból vagy éppen amivel kedveskedni lehet nekik. Ebben a bejegyzésben mi most azt az 5 vendégtípust szedtük össze, akiket egyenesen imádnak a körmös szakma képviselői!

Színterápia a műkörömépítésben II.

Már a címből is látszik, hogy ez a bejegyzésünk egy másik blog folytatása lesz. Az első részben elkalauzoltunk kicsit titeket a színek világába, bemutattuk, mi is a „szín” és milyen hatással lehet a hétköznapjainkra. Azt is megtudhattuk, hogy a 4 fő szín, nevezetesen a sárga, a kék, a piros és a zöld milyen hangulatot generál. Ha még nem olvastad azt a blogbejegyzésünket, semmiféleképpen ne hagyd ki! Ha pedig már igen, akkor itt jön a folytatás!

Színterápia a műkörömépítésben I.

Azt már számos helyen hallhattuk, hogy a különböző színeknek különböző rezgésük van, más-más módon hatnak ránk, a hangulatunkra. Néhány színről még talán el is tudjuk mondani, hogy milyen hangulatot köszönhetünk neki vagy melyik az a tulajdonság, amivel ellát minket, ha a közelében vagyunk. De azt tudjuk-e miért történik mindez? Milyen hatással vannak ránk a minket körülvevő leggyakoribb színek? Miért érdemes ezek alapján körmünk színét megválasztani? Olvass tovább és ezekre a kérdésekre mind-mind megkapod a választ