Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 14 500 Ft felett
Többféle fizetési mód

2021-es tavaszi körömtrendek

Ahogy minden évben, idén is vannak bizonyos körömfestési technikák, színek, amik a tavaszi körömtrendként kiemelhetők. Olyan alakzatok vagy árnyalatok, amikkel jóval gyakrabban találkozhatunk a szezon alatt, mint más társaikkal. De nézzük csak, milyen köröm trendeket vetítettek elő a neves divatszalonok!

2021 színei a körömépítésben

A Panton évről évre megnevezi azt az árnyalatot, színt, ami szerintük a leginkább jellemzi majd az évet. Amiről azt gondolják, hogy vissza-visszaköszön majd akár öltözködésben, lakberendezésben vagy éppen a körömtrendekben.

Tavaszi bőr és körömápolás

A tavaszi kézápolás, a bőrünkről és a körmeinkről való gondoskodás kiemelkedő figyelmet kellene, hogy kapjon! Hiszen a tél folyamán folyamatosan óvjuk a kézfejünket kesztyűvel, azonban ahogy beköszönt a jó idő, a napsütés, hajlamosak vagyunk ezt elhanyagolni. A csípős szél, a ködös, párás időjárás azonban nagyon könnyen kikezdheti a bőrünket. A nem megfelelően pótolt vitaminok miatt pedig körmünk is gyengébb, beszakadásra hajlamos lehet. Szerencsére van pár trükk a tarsolyunkban, amivel tehetünk ezen problémák elkerülése érdekében. Lássuk, mik azok!

30 dolog, amit ne csinálj a körmöddel!

Az igényes, szép manikűr és az ápolt kezek rendkívül jó benyomást tesznek a beszélgetőpartnerünkre. Ugyanis azt sugallja, hogy az élet más területein is ilyen igényességgel rendelkezünk. Azonban számos olyan tevékenység van, amit nagyon sokan elvégeznek nap, mint nap és ami sokat ronthat az összképen. Lepattoghat tőle a körömlakkunk, foltokban eltűnhet a fényessége a fényzselének, esetleg felválhat az épített körmünk. Lássuk, mik azok a dolgok, amik közül biztosan te is nagyon sok mindent csinálsz, de nem kellene!

Körömápolás várandósan

Egy nő életében az egyik legfontosabb és legcsodálatosabb dolog a terhesség, a szülés és a csöppségének a világrajövetele. Nem is tudnánk elképzelni ennél nagyobb csodát. A terhességet azonban nem véletlen szokták „más állapotnak” hívni, hiszen a különböző hormonok és a magzat fejlődése hatására megváltozik a testünk, amiket érezhetünk is. Változásokat tapasztalhatunk a bőrünk, fogunk, hajunk vagy éppen a körmünk minőségét illetően, de a közérzetünk és az általános hangulatunk is gyökeresen fordulhat egyet. Nézzük, milyen körömápolási rutint érdemes követnünk, ha várandósok vagyunk!