Több mint 5500 termék online
Ingyenes szállítás, 14 500 Ft felett
Többféle fizetési mód

Nyári trendek

Elérkezett az évszakhoz illő idő! Ugyanakkor nem csak az időjárás változásának örülhetünk, hanem annak is, hogy végre legvadabb színeinket is elővehetjük, leginkább a gél lakkok terén, ugyanis ott úgy tűnik, hogy bátrabban kísérletezgetünk. Évszakról évszakra változnak trendek, jönnek, mennek az egyes irányzatok. Az idei nyáron egészen biztosan mindenki találhat olyan körömdizájnt magának, ami nem csak, hogy szép, de trendi is. Ennek pedig azaz oka, hogy most divatosak a nagyon visszafogott francia manikűrök és ezzel szemben nagyon népszerűek a színes, mintás körmök is! Nézzük csak milyen körmök hódítanak az idén!

Tippek a megfelelő nyári lábápoláshoz

Itt a jó idő, a 20 °C körüli hőmérséklet, aminek hatására egyre többen bátorkodnak szandálokat, tornacipőket, esetleg papucsokat felvenni huzamosabb időre. Végre kicsit elengedhetjük magunkat, lazíthatunk az öltözeteken. Ennek megfelelően jelentkezhetnek egyeseknél kisebb-nagyobb problémák, amik nem csak egészségügyi, de esztétikai szempontból is komoly kihívás elé állíthatják elszenvedőiket. Éppen ezért fontos, hogy kellőképpen felkészüljünk a nyárra! Hoztunk egy kis útmutatást, néhány tippet a megfelelő nyári lábápoláshoz.

A körömerősítés legfontosabb kérdései

KINEK? MIKOR? MIÉRT? HOGYAN? Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az ápoltság nagyon fontos. Ahogy minden este tusolunk, fogat mosunk, reggelente tiszta ruhát veszünk, pontosan ugyanúgy kellene beépülnie a folyamatos körömerősítésnek is az életünkbe. Hiszen felvehetünk bármilyen magassarkút vagy csinos ruhát, ha mellé lerágott, töredezett, kevésbé igényes körmeink vannak. Már nem ugyanazt a hatást fogjuk elérni, mintha szépen ápolt, gondozott manikűrt viselnénk.

Az alapozók forgatagában

Amellett, hogy az alapvető szabályokat betartjuk, azért fontos kiválasztanunk a legjobb alapozó gél lakkot, ami megfelel nekünk és a vendég körmeinek is. Leginkább az utóbbi szempont miatt, valószínűleg több félét is kell választanunk.

Nem tudsz eljutni a körmösödhöz?

Elképzelhető, hogy a jelenlegi helyzetben sajnos nem jutsz el a műkörmösödhöz és talán most ez is a legészszerűbb megoldás. Mit tehetsz? Milyen lehetőségek maradtak otthonra? ÍGY TÁVOLÍTSD EL A MŰKÖRMÖDET OTTHON!